Liity joukkoon!

Vaalit – ja etenkin politiikka – tehdään yhdessä. Kaikki tuki tulee tarpeeseen ja olen siitä erittäin kiitolllinen. Kampanjaani voit osallistua seuraavilla tavoilla:

  1. Liity tukiryhmään. Voit itse päättää, kuinka paljon aikaa ja vaivaa haluat käyttää. Voit valita, oletko mukana nimettömästi vai julkaistaanko nimesi tällä sivulla. Jo nimesi tukiryhmän kokoonpanossa auttaa paljon. Tukiryhmäläisenä voit myös jakaa kampanjamateriaalia ja muutenkin osallistua kampanjan toteutukseen. Tukiryhmään voit liittyä täällä. https://goo.gl/forms/I2YGbUa8KqygAe2F2.
  2. Lahjoittamalla rahaa. Kampanjointi ei ole ilmaista, eikä minulla ole rikkaita taustayhteisöjä. Jokainen euro auttaa. http://lahjoita.vihreat.fi/amu.urhonen.
  3. Suosittelemalla minun äänestämistäni tutuillesi kasvotusten tai sosiaalisessa mediassa.

 

Tukiryhmä

Sanna Ahola

Emma Dufva

Rita Järvinen

Jenni Kuuliala

Jimi Pellikka

Tarja-Liisa Qvintus

Cindarella Santonen

Aino Tammisto

Maria Tirkkonen

Markku Urhonen

Pirjo Urhonen

Jare Virtanen

Amu on ihminen, joka tekee töitä ihmisten välisen yhdenvertaisuuden puolesta täydellä sydämellä ja itseään säästämättä. Hänessä yhdistyvät rautainen ammattitaito ja periksiantamattomuus. Tampere ja koko tämä maa on on parempi paikka Amun työn ansiosta.

Emma Kari

Kansanedustaja

Jaan Amun kanssa kaksi intohimoa: karkit ja kaikkien yhdenvertaisuuden. Molempien teemojen parissa tehty yhteistyö on osoittanut, että Amu on periksiantamaton ja taitava oikudenmukaisuuden edistäjä, jonka vahvuus on ratkaisukeskeisyydessä ja neuvottelutaidoisss. Amu on myös henkilökohtaisella taistelullaan raivannut tilaa muun muassa pyörätuolista käsin toteutuvalle vanhemmuudelle ja niin monille muille vamaisten oikeuksille, ja tienraivaajan asema tekee vaikuttajia.

Anna Moring

FT, projektipäällikkö, Monimuotoiset perheet -verkosto, Kaikkien perheiden Suomi -hanke

Jos olisin tamperelainen, äänestäisin Amun valtuustoon. Amu on sinnikäs ja sivistynyt poliitikko, jonka kanssa on aina ollut helppoa ja mutkatonta tehdä yhteistyötä. Hän tuntee laajasti sosiaali- ja terveyspolitiikkaa sekä puolustaa jämäkästi sivistystä, tasa-arvoa ja esteetöntä yhteiskuntaa.

Uskon, että Amu selviäisi valtuutetun rankasta rastista myös siksi, että hän lukee kaunokirjallisuutta. Kirjallisuus auttaa aina jaksamaan.

Johanna Sumuvuori

ohjelmapäällikkö

Olen ihaillut Amua aina. Amu on sinnikäs, monipuolinen ja asiantunteva poliitikko. Hän osaa asettua muiden asemaan, selättää paksutkin esityslistat liitteineen ja hänen kanssaan on mukava keskustella mistä tahansa. Amu arvostaa monipuolista kaupunkirakennetta ja yhdenvertaisia harrastusmahdollisuuksia. Jos asuisin Tampereella, ääneni saisi Amu!

Kerttu Hakala

luontokeskuksen toiminnanohjaaja

Olen tuntenut Amun hänen teini ajoiltaan ja olen aina pitänyt hänen tavastaan lähestyä erilaisia yhteiskunnallisia asioita. Avoimin mielen ja ihmisten ei järjestelmien näkökulmista. Meitä on tietenkin yhdistänyt vammaisuus ja vammaisliike. Olemme molemmat Kynnyksessä Amu puheenjohtaja ja minä toimari.

Amu on laittanut itsensä aina likoon ajamiensa asioiden puolesta. Politiikassa ja kansalaisjärjestötyössä. Opiskellut samalla ja perustanut perheen, johon kuuluvat puoliso ja kaksi suloista lasta. Amu on elänyt siten kuin opettanut – käyttänyt joukkoliikennettä ja kelannut kärryllään niin kotimaassa pitkin ja poikin. Kansainvälinen kehitysyhteistyö Keski-Aasiassa missä Kynnys tukee vammaisia naisia.

Amua kannattaa äänestää

Kalle Könkkölä

toiminnanjohtaja, Vihreiden ensimmäinen kansanedustaja

Amu tietää, että politiikka on pitkäjänteistä työtä, jossa ei jaeta pikavoittoja. Tämän ymmärtäminen on keskeistä, jotta muutosta voi saada aikaan.

Amu on toiminut järjestöissä pitkään, ja hän ymmärtää hyvin erilaisissa tilanteissa asuvia kaupunkilaisia. Politiikka kaipaa lisää Amun kaltaisia toimijoita, jotka eivät anna periksi.

Janne Hakkarainen

kaupunginvaltuutettu, Oulu